Astu omalle polulle - sieltä löytyy kaikki

Voit tilata kirjat tästä

11 päivää Andeilla, ilmestynyt 5.2.2015

Saavumme luonnon muovaamalle ulokkeelle.
Alas kilometrien matka,
taivaaseen esteetön näköala.
Tulkaa reunalle, šamaani sanoo,
levittäkää kätenne.
Antakaa tuulen ottaa kaikki turha,
se, mitä ette enää tarvitse.

Marja Koiviston runoteoksessa 11 päivää Andeilla kuljetaan Perun maaseudun vehreiden laaksojen ja kuivien ylänköjen halki. Lukija tempaistaan mukaan henkiselle matkalle, joka johtaa ylös Machu Picchun vuoren rinteitä, kuun pintaa muistuttavan erämaan poikki ja edelleen Titicacajärven salaisuuksien äärelle. Runoissa piirtyvät elävästi näkyviin muinaisen inkakulttuurin tuhansia vuosia vanhat voimapaikat, asujaimistot ja viljelysmaat.

Andien voimallinen luonto ja avara maisema luovat itseään ja omia rajojaan etsiville kulkijoille ainutlaatuiset puitteet muuttua ja uudistua, kasvaa ihmisinä. Keskustelukumppanina ja haastajana runoissa esiintyy mystinen šamaani Mallku.

Hinta: 17,00 (sis.alv.)
Teos on pehmeäkantinen, sidosasu: nid. n. 100 s.
Siirry tilaamaan tästä.
ISBN: 978-952-260-364-7
11-piv-andeilla.jpg

Kysymyksiä omasta tiestä

Jano kehittyä on elämän luonne,
laajentua, kasvaa, uusiutua
kaiken aikaa.
Katson luontoa ja näen,
kuinka se valitsee
aina parhaan.
Kysymyksiä omasta tiestä on runokirja, jokapohtii uuteen astumisen ja elämän ihanuuksien, omien unelmien vasaanottamisen teemoja: vaikka ihmisenkin luonto on luonnostaan kehittyä ja tehdä parhaita valintoja, saattavat opitut ja omaksutut uskomukset estää meitä avautumasta todelliselle potentiaalillemme tai vastaanottaa itsellemme kaikkea hyvää, jota olisi tarjolla. Graafinen suunnittelu ja maalaukset ovat Matleena Saarningin lempeän herkkää ilmaisua.

Kirja on ilmestynyt 10.12.2014

Hinta: 18,90 (sis.alv.)

Teos on kovakantinen, 116 sivua.

Siirry tilaamaan tästä.
ISBN: 9789523184268
Kysymyksia_omasta.2014-11-27_kello_9.05.13.png

Mietteitä hetkessä

Mietteitä hetkessä, yhteistyö taiteija Matleena Saarningin kanssa:
Mietteitä hetkessä
pohtii kasvun kysymyksiä,
olemisen muotoja
vapautta ja iloa
rakkautta.

Hinta: 23 e

Teos on kovakantinen, 116 sivua. Tilaa tästä.
ISBN 978-952-215-483-5
Mietteita_kansi_2013-12-6_kello_11.42.15.png

Minätyö

Maailma muuttuu nopeasti. Työ muutttuu aineelisesta aineetomaksi, käsistä korvien väliin. Varmuus muuttuu epätietoisuudeksi, ennalta tietäminen läsnäoloksi, erilaisuus häiriöstä voimavaraksi, terapia omaksi kasvuksi, tiedon merkitys oivalluksen mahdollistamiseksi. Määräämisen sijaan tuotannon tekijäksi tulee autenttinen vuorovaikutus. Tunteiden syrjään siirtäminen ja hallinta muuttuvat sallimiseksi, järkevyys henklökohtaisuudeksi. Sääntöjen ja vakauden sijaan on jo kauan sitten siirrytty jatkuvaan muutokseeen ja luovuuteen. Voiman sijaan tulee virtaus, vertikaalisuuden sijaan horisontaalisuus.
Tässä kirjassa sekä edellisessä ITSEstään-kirjassa Veli-Matti Toivonen ja Marja Koivisto ovat tutkineet, miten ihmisten työ ja elämä ovat muuttuneet. He ovat mallittaneet, minkälaisilla ajattelu- ja toimtatavoilla uudessa työssä ja elämässä voi pärjätä ja onnistua. Minän kasvua ja kehitystä tukevassa NLP-kirjassa on mukana paljon hyviä, käytännöllisiä harjoituksia.

Hinta: 30 e

Tilaa kirja tästä.ITSEstään

ITSEstään on kirja oman kasvun flowsta. Kun tuotanto ja kulutus muuttuivat aineellisista aineettomiksi, koko työelämä ja työn tekemisen tapa muuttuivat. Vähän kärjistäen voi sanoa, että mikään, mitä meidän vanhempamme meille opettivat, ei enää päde.
Elämässä navigoimisen säännöt ovat muuttuneet toisenlaisiksi kuin mitä ne olivat tehdasteollisuuteen perustuneessa maailmassa.
NLP kouluttajat Veli-Matti Toivonen ja Marja Koivisto ovat jo pitkään mallittaneet niitä ajattelu- ja toimintatapoja, joita uudessa työssä ja elämässä tarvitaan.
Kirkkoisä Augustinus kirjoitti: muut katsovat eteensä, minä katson sisääni, siellä on totuus. Nyt ja enenevässä määrin lähitulevaisuudessa hyvä suhde omaan itseen nousee ensiarvoiseen asemaan. Itsestä tulee työväline ja tuotannon tekijä. Tapahtuu siirtymä tekemisen flowsta oman kasvun flowhun. Tämä kirjaa kertoo siitä.

Hinta: 30 e

Tilaa kirja tästä.

itsekansi.jpg

Siirry takaisin sivun ylälaitaan tästä.

Palaa aloitussivulle tästä.