Onnistumisen reseptit – verkkokurssi
Onnistumisen reseptit – verkkokurssi

Onnistumisia ole hyvä!

Autan asiakkaitani löytämään Onnistumisen reseptit sisältään ja saamaan itselleen sopivimman työn ja elämän. Hyvän elämän menestystekijät löytyvät sisältäsi.

Placeholder Image

Hyvät valinnat johtavat sopivimpaan paikkaan

Kun työ ottaa enemmän kuin antaa. Johdetaanko sinua huonosti, tai etkö saa itse ylempää tukea johtaa muita kestävällä tavalla. Tuntuuko, että osaamisesi menee hukkaan, etkä enää lopulta ole itsekään varma vahvuuksistasi. Pitäisi tehdä ratkaisu, mutta mihin suuntaan? Jos valitsen itselleni hyvän, onko se hyvä muille? Minä voin auttaa sinua. Olen kehittänyt Onnistumisen reseptit® (Success Recipes®) -konseptin, joka auttaa sinua tunnistamaan itsellesi parhaat vaihtoehdot  helposti, vaikka sälää on paljon. Palveluni opastavat yksilöitä ja organisaatioita  parempaan työelämään:

  • 1:1 coachaukset ja valmennukset
  • Onnistumisen reseptit ® -kurssit ja koulutukset: teemakurssit sekä ohjaajakoulutus
  • Luennot, kuten 
    • Ajattelun ja vuorovaikutuksen voima
    • Kuinka kääntää tunteet positiiviseksi voimavaraksi?  
    • Löydä hiljainen supervoimasi
    • Hiljainen tieto esiin ja hyödyksi työssä
    • Non-Personal-Awareness (NPA) avaa ajattelua,
    • Uuden luomisen salaisuus, Opi säätämään sisäinen FM-kanavasi, Irti jumeista

Muutos etenee huomiosi suuntaan

Haasteellisessa tilanteessa piilossa olevien Onnistumisen reseptien käyttöön ottaminen auttaa eteenpäin. Coachaus ja koulutukseni antavat  selkeyttä ja löydät itsellesi sopivimman suunnan. Hyödynnät tietoisesti mittavaa sisäistä tietopankkiasi. Kun löydät sisälläsi olevat Onnistumisen reseptit, hyvien valintojen tekeminen muuttuu helpoksi. Itsellesi sopivimmassa paikassa voit hyvin ja työelämäsi tukee muuta elämääsi.

Marja Koivisto hymyilee kameralle.
Placeholder Image

Missioni on auttaa ihmisiä voimaan hyvin työssään

Monille jatkuva kouluttautuminen työssä on tätä päivää. Tietotulva vain kasvaa. Nyt tarvitaan ennen kaikkea omien vahvuuksien ja motivaattoreiden tunnistamista osaamisen taitojen rinnalla. Omat Onnistumien reseptit johtavat hyvinvoinnin tielle.  

Oletko jo tunnistanut Onnistumisen reseptisi?

Silloin kun saat toteuttaa vahvuuksiasi ja ainutlaatuisia ominaisuuksiasi työelämässä, olet myös tyytyväinen. Paradoksaalisesti, juuri noita ominaisuuksia me emme usein tunnista itsessämme. Olemme tietoisia vain viidestä prosentista arkisia valintojamme. Loput 95 prosenttia teemme autopilotilla. Autopilotin uumeniin kätkeytyvät monet hiljaiset vahvuudet - ne Onnistumisen reseptit.

Sisältäsi löytyy parhaat reseptit

Kun opit enemmän itsestäsi, ainutlaatuisista ominaisuuksistasi, vahvuuksista, iloa tuottavista  ja motivoivista asioista, saat selkeyttä, varmuutta ja helppoutta. Tuntuuko sinusta, että

  • Et sovi nykyiseen työnkuvaasi tai työhösi
  • Sinua ei johdeta hyvin, tai et saa itse tukea johtaa arvojesi mukaisesti
  • Et tiedä mitä sinulta odotetaan
  • Haluaisit nopeammin eteenpäin urallasi
  • Olet ollut alalla pienen ikuisuuden, tiedät kaiken ja on vaikeaa säilyttää tuoreus ja innostus 
  • Olet alkanut miettiä, oletko sittenkään oikealla uralla, oikeassa paikassa

Inspiroidu osaamisestasi, näe mahdollisuutesi tuoreesti!

Autan sinua, kun kaipaat tukea ja konkreettista suunnitelmaa, selkeitä askeleita ja rohkeutta kulkea eteenpäin:

  • Ajatuksesi selkiytyvät 
  • Tunnistat ainutlaatuisuutesi ja vahvuutesi
  • Alat hahmottaa, että sinä riität, vain suunta voi olla pielessä
  • Saat lisää itsevarmuutta olla uniikki sinä, hyväksytty ja arvostettu itsenäsi
  • Saat tehtyä suunnitelman, jonka avulla on helppo edetä
  • Autan sinua pääsemään irti haittaavista jumeista, pystyt etenemään 
  • Löydät omimman alueesi, jolla työnteko on iloa 
  • Kuljen kanssasi muutoksen haasteelliset vaiheet
  • Löydät itsellesi parhaiten sopivan suunnan

Olen kulkenut muutospolkua työelämässä useita kertoja ja ohjannut asiakkaitani omillaan. Tunnen tien, vaikka se on jokaiselle meille erilainen. Minulle on ilo ja kunnia toimia oppaanasi. Toiveittesi ei tarvitse olla hankalasti saavutettavissa. Tarvittavat vahvuudet ja onnistumisen reseptit ovat jo sisälläsi. Ne pitää vain löytää. Ei huolta, minä autan sinua.

Marja Koivisto töissä.
OSTA coachaus tästä
KYSYMYKSIÄ? Varaa puhelinaika
Placeholder Image
Placeholder Image

Marja on kokenut hyvinvoinin ammattilainen, joka toimii oppaanasi kun haluat nostaa omaa osaamistasi enemmän näkyville, kun haluat laajemman kaistan osaamistasi käyttöön, siirtyä eteenpäin tai löytää sisäistä selkeyttä. Ennen kaikkea Marja auttaa jokaista nostamaan omat todelliset vahvuutensa ja taitonsa , eksellenssinsä, näkyville ja käyttöön. 

Hän rakastaa nostaa ihmississä esiin näiden vahvuutensa sekä niiden rakenteen, sekä auttaa asiakkaitaan oivaltamaan, kuinka saada vahvuudet käyttöön omaksi hyväksi tai jaettavaksi muille.  

Hän on innoissaan joka ainoan asiakkaansa lahjakkuudesta sekä vahvuuksista, ja hänelle se on se juttu: tuoda jokaisen oma eksellenssi näkyville ja käyttöön itse kunkin oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. 

Kuka Marja?
Placeholder Image

Innostu osaamisestasi, löydä ainutlaatuiset vahvuutesi ja rohkeus olla uniikki sinä. Onnistumisen reseptit ovat jo sisälläsi!

Placeholder Image

Oletko muutosvaiheessa?

Muutos tuo vanhasta luopumista ja epävarmuutta, mutta myös paljon mahdollisuuksia.  Tuki tai sparraus voi olla tarpeen, kun vauhti on kova, eikä suunta ole selkeä tai energia on vähissä. Tuen sinua muutoksessasi. Muutoksen syvällinen ymmärtäminen on minun erikoisalueeni ja mielelläni opastan sinua omalla transformaatiopolullasi. 

Coachausvaihtoehdot

Hei, olen Marja

Autan sinua saamaan itsellesi parhaiten sopivan työelämän.  Olen konsultoinut, coachannut ja kouluttanut asiakkaitani kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin alueella liki 20 vuotta. Autan sinua löytämään sisältäsi hiljaiset vahvuudet ja Onnistumisen reseptit. Valmennuksissani palautat mieleesi mitä oikeasti rakastat, mikä tuo nautintoa ja iloa. Ilman, että tiedostat mikä sinua pohjimmiltaan liikuttaa ja kuka oikeasti olet, sinun on vaikea etsiytyä omimmalle urallesi. Unelmatyö tipahtaa syliisi silloin, kun tiedät missä vahvuutesi ovat, mikä sinua sytyttää ja mistä nautit. 

Toimin oppanasi ja autan sinua sovittamaan työ ja elämä yhteen kombinaatioksi, joka sopii parhaiten sinulle. Silloin voit elää aidosti itsesi näköistä elämää. Saat sen, mitä rakastat. 

Placeholder Image
LUE lisää taustastani tästä

Ota yhteyttä!

Keskustellaan, kuinka voin auttaa sinua. Kirjoita allaoleviin kenttiin yhteystietosi, niin vastaan sinulle pikimmiten.

Mitä asiakkaat kertovat Marjasta

Placeholder Image

 'Tiedät intuitiivisesti mikä on totta. Seisot vahvasti omilla jaloillasi ja juuresi ovat syvällä maassa. Sinulla on vahva yhteys luontoon, niin ylös kuin alas. Jostain tähän nousee sana: Lähetti. 

Olet vahva, suoraselkäinen, rehellinen ja luotettava.' 

- Anne

Placeholder Image

'Marjalla on taito luoda turvallinen, lempeä ilmapiiri, jossa hän intuitiivisesti ja herkin vaistoin ohjaten antaa sinun tutkia ja ratkoa asiaasi. Hän on loistava esimerkki ihmisestä joka elää kuten opettaa. Hän elää elämäänsä täydesti ja todeksi. Olen onnekas saadessani käyttää häntä apuna elämäni haasteellisissa kohdissa.'

– Clare

Powered by Kajabi